Teden javne in zasebne varnosti, 11. – 13. 10. 2021

Na ponedeljkovem in torkovem dogodku Tedna javne in zasebne varnosti je 24 predstavnic in predstavnikov gospodarstva, raziskovalnih organizacij, inštitutov in izobraževalnih ustanov predstavilo svoje izdelke, rešitev, projekte in poglede na področju javne in zasebne varnosti. Dogodek je utrdil ekosistem deležnikov na tem področju, ki ga vzpostavljamo v Strateško inovacijskem partnerstvu Pametna mesta in skupnosti in v projektu 5GVarnost. Dogodek smo organizirali v Digitalnem središču Slovenije, BTC City Ljubljana, z unikatnim in inovativnim pristopom k popolni hibridnosti z uporabo digitalne platforme “Digital Expo – Safety” ter z odličnim moderatorjem.

 

Na sredinem hibridnem dogodku Tedna javne in zasebne varnosti je 10 predstavnic in predstavnikov države, gospodarstva in raziskovalnih organizacij  izmenjalo poglede na strateške usmeritve področja javne varnosti v Sloveniji ter predstavilo rezultate svojega dela na področju širokopasovnih #5g omrežij, storitev in aplikacij in dobrih praks v tujini v okviru projekta 5GVarnost, digitalizacijo operativnih procesov ob množičnih nesrečah, mrežo TeleCap, strategijo upravljanja radiofrekvenčnega spektra in razvoj številke 112. Dogodek smo organizirali v Digitalnem središču Slovenije, BTC City Ljubljana, z unikatnim in inovativnim pristopom k popolni hibridnosti z uporabo digitalne platforme “Digital Expo – Safety”.

 

V Tednu javne in zasebne varnosti v Digitalnem središču Slovenije, BTC City Ljubljana, smo partnerji raziskovalnega projekta #5GVarnost #Iskratel, #TelekomSlovenije, #ULFE in OSI predstavili tehnične demonstratorje za profesionalne PPDR uporabnike in državljane skupaj z ostalimi rezultati in  dosežki. Napredne komunikacijske rešitve za področje javne varnosti, zaščite in reševanja smo oblikovali in jih preverili s člani strokovnega sveta in podporniki projekta.

 

Za več informacij obiščite tudi domačo stran digitalne platforme “Digital Expo – Safety” na povezavi tukaj.